Tellora hesabını silme
Son güncelleme: Ekim 2026
Bu sayfa, MEDIN Software tarafından geliştirilen Tellora uygulamasındaki hesabını ve ilişkili verilerini nasıl silebileceğini anlatır.
Uygulama içinden sil
- Tellora uygulamasını aç ve hesabınla giriş yap.
- Ayarlar ekranına git.
- “Hesabı sil” seçeneğine dokun ve onayla.
Silme işlemi hemen gerçekleşir ve geri alınamaz.
Uygulamaya erişemiyorsan
Hesabına kayıtlı e-posta adresinden info@gettellora.com adresine “Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönder. Kimliğini doğruladıktan sonra hesabını en geç 30 gün içinde sileriz.
Silinen veriler
- Hesap bilgilerin: e-posta adresin, adın ve giriş bilgilerin (Google, Apple veya e-posta).
- Profil ve tercihlerin: ilgi alanların, hedeflerin, dil ve bildirim ayarların.
- Dinleme ve okuma ilerlemen, serilerin, puanların.
- Notların, vurguların, kitap yorumların, kaydettiklerin ve listelerin.
- Bildirim (push) kayıtların ve davet kodu ilişkilerin.
Saklanan veriler
- Abonelik ve satın alma kayıtları: yasal muhasebe ve vergi yükümlülükleri için hesabınla bağlantısı kaldırılarak saklanır.
- Kullanım istatistikleri (oturum ve ekran görüntüleme kayıtları) ve güvenlik/kötüye kullanım kayıtları: kimliğinle bağlantısı kaldırılarak, toplu analiz ve güvenlik amacıyla saklanır.
- Gönderdiğin geri bildirimler: adın ve hesabınla bağlantısı kaldırılarak saklanır.
Üçüncü taraf hizmetler
Analiz ve ödeme altyapısı sağlayıcılarımızda (PostHog, RevenueCat, Adjust) tutulan ve kişisel bilgi içeren kayıtların silinmesini istersen yukarıdaki adrese yazabilirsin; talebini bu sağlayıcılara iletiriz. Bu kayıtlar sağlayıcıların saklama süreleri dolduğunda da silinir.
Aboneliğin varsa
Hesabını silmek App Store veya Google Play aboneliğini otomatik olarak iptal etmez. Yeniden ücretlendirilmemek için aboneliğini ilgili mağazanın abonelik ayarlarından iptal et.
İletişim
Sorularınız için info@gettellora.com adresine yazabilirsin.